Home Gemeenten Uitgaanstips Theatertips Fietstochten Wandeltochten Nieuw
Diverse formulieren
Evenement
Theater
Theatervoorstelling
Museum
Bezienswaardigheid
Camping & Recreatiepark
Hotel
Bed & Breakfast
Attractie
Fiets- of wandeltocht
Expositie
Huisregels

De website www.uitgaan-toerisme.nl is een informatie website voor alle doelgroepen zowel jong als oud(er). Bezoekers hebben de mogelijkheid om op onze website informatie van en over Evenementen, Fietstochten, Wandeltochten, Exposities, Bezienswaardigheden, Theaters, Theater agenda, Musea, Campings, Hotels en Bed & Breakfast en Eten en drinken te plaatsen.
Om de toegezonden informatie in goede banen te leiden, gelden de volgende spelregels.

 1. De redactie beoordeelt elke reactie voordat deze geactiveerd wordt. De redactie heeft het recht om zonder verdere toelichting bijdragen te weigeren, te bewerken of in te korten.
 2. Informaties in voornamelijk hoofdletters of met extreem veel taalfouten worden niet geplaatst.
 3. Een aanmeldformulier dient zo volledig mogelijk te worden ingevuld. Het alleen volstaan van een website URL wordt niet geaccepteerd.
 4. De informatie over evenementen moet voldoen aan de regels van de landelijke of locale overheid en er moet vergunning verleend zijn door één van deze genoemde instanties.
 5. Indien uw ingezonden informaties over evenementen niet is goedgekeurd door landelijke of locale overheid, dan zijn de juridische consequenties voor de inzender.
 6. Informaties mogen geen privégegevens van derden bevatten.
 7. Anonieme informaties onder een valse naam worden geweigerd.
 8. Het E-mail en IP adres waarvan de informatie komt, wordt altijd vastgelegd bij de aanmelding. Deze gegevens worden nimmer aan derden uitgegeven.
  Evenementen welke geweest zijn worden, incl. uw e-mail en IP adres, automatisch verwijderd.
 9. De redactie houdt zich altijd het recht voor toegezonden informatie te weigeren of te verwijderen ook als deze ogenschijnlijk aan de huisregels voldoen. Er kunnen andere inhoudelijke redenen zijn waarom de redactie vindt dat de informatie voor publicatie ongeschikt is.

De redactie doet er alles aan om zorgvuldig met uw informatie om te gaan. Laat u dus niet ontmoedigen door bovenstaande regels. Deze zijn nodig om een goede informatie mogelijk te maken. Gaat het toch mis? Dat kan, het is en blijft mensenwerk.
De redactie is bereikbaar via [email protected]