Home Gemeenten Uitgaanstips Theatertips Fietstochten Wandeltochten Nieuw
Diverse formulieren
Evenement
Theater
Theatervoorstelling
Museum
Bezienswaardigheid
Camping & Recreatiepark
Hotel
Bed & Breakfast
Attractie
Fiets- of wandeltocht
Expositie
Disclaimer

Disclaimer  

Ondanks de regelmatige zorg en aandacht die besteed is aan de samenstelling van deze website, is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig c.q. onjuist is. Fouten kunnen nu eenmaal niet altijd voorkomen worden. Alle informaties worden vooraf gelezen en als deze voldoen aan het huishoudelijk reglement worden ze pas geplaatst.
Er kan geen garantie worden gegeven over de deugdelijkheid hiervan. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het door de bezoekers gepubliceerde informatie of het door ons zelf gepubliceerde op deze website. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade door het gebruik van informatie van deze website. De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen altijd met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht of verwijderd.
De bezoeker garandeert dat de door hem op de website geplaatste informatie correct, accuraat en niet misleidend is. De bezoeker garandeert dat met het plaatsen van zijn/haar informatie op de website, geen inbreuk gepleegd wordt op andermans rechten en hij/zij niet onrechtmatig handelt.
www.uitgaan-toerisme.nl bevat links naar websites van derden. Rima Holding B.V. is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waar naartoe gelinkt wordt. Het plaatsen van links door www.uitgaan-toerisme.nl houdt op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring in van de inhoud van deze websites of webpagina’s.

 

Copyright

www.uitgaan-toerisme.nl houdt zich het recht voor ingezonden materiaal in te korten en aan te passen. Een bezoeker/ster van deze website mag geen auteursrechtelijk beschermde werken, ook niet via een eigen netwerk, of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder schriftelijke toestemming van Rima Holding B.V.